Κλείδωσε το μπαράζ και χλωμή η πρωτιά(vds)

Flexslider

Mualaf

" });

Motion

» » Κλείδωσε το μπαράζ και χλωμή η πρωτιά(vds)

Η εθνική πήρε εύκολη νίκη με 1-0 από την Λετονία στο “Γ. Καραϊσκάκης”, εξασφάλισε και μαθηματικά τη δεύτερη θέση του 7ου ομίλου


Η Ελλάδα έκανε το χρέος της, νίκησε (έστω με άγχος) 1-0 την Λετονία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (το γκολ ο Σαλπιγγίδης στο 58') και συνεχίζει την πορεία της προς την τελική φάση του Mundial του 2014. Ωστόσο, αυτή τη φορά η Σλοβακία δεν έκανε «δώρο» στην Εθνική και ηττήθηκε 2-1 μέσα στη Ζίλινα από την Βοσνία, αν και προηγήθηκε με 1-0.

Ετσι, Ελλάδα και Βοσνία συνεχίζουν μαζί στην κορυφή με 19 βαθμούς, με τους Βόσνιους να υπερισχύουν λόγω της συνολικής διαφοράς τερμάτων. Οι Σλοβάκοι έμεναν στους 12, κάτι που σημαίνει ότι δύο αγώνες πριν την ολοκλήρωση του 7ου προκριματικού ομίλου, η Ελλάδα εξασφάλισε και μαθηματικά τη δεύτερη θέση (θα είναι σαφώς μέσα στους 8 από τους 9 «καλύτερους» δεύτερους) και την παρουσία της στα μπαράζ.
Οσο για την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση; Θα πρέπει στα δύο τελευταία ματς, η Ελλάδα να νικήσει Σλοβακία (11/10) και Λιχτενστάιν (15/10) στο Φάληρο και η Βοσνία να έχει απώλεια βαθμών είτε εντός με το Λιχτενστάιν είτε εκτός με την Λιθουανία. Σενάριο πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο.

Share

You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply

Feature