Ε. Κουμαριανού:« Είχα Σχέση Με Τραγουδιστή Που Συμμετείχε Στο Ριάλιτι Του Ant1, Fame Story»

Flexslider

Mualaf

" });

Motion

» » Ε. Κουμαριανού:« Είχα Σχέση Με Τραγουδιστή Που Συμμετείχε Στο Ριάλιτι Του Ant1, Fame Story»


Η Εύα Κουμαριανού δίνοντας μια πρώτη γεύση από το βιβλίο της αναφέρεται αρχικά στο ειδύλλιο που είχε με ζεν πρεμιέ και στη συνέχεια περιγράφει τον έρωτά της με τραγουδιστή, που συμμετείχε στο Fame Story!

Η Κουμαριανού αποκαλύπτει τον έρωτά της με ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του 70: “Θα μπορούσαμε να είχαμε παντρευτεί αν η κοινωνία μας ήταν διαφορετική…”!
Η δεύτερη σχέση που περιγράφει είναι με τραγουδιστή που συμμετείχε στο ριάλιτι του Ant1, “Fame Story”: “Ήταν ένας θυελλώδης δεσμός που παραλίγο να δει τα φώτα της δημοσιότητας. Θυμάμαι μια φορά είχαμε πάει βόλτα με το αυτοκίνητό μου στην παραλία και μας έπιασαν σε..τρυφερές περιπτύξεις αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην περιοχή. Μάλιστα το θέμα βγήκε και σε τηλεοπτικό σταθμό με τίτλο “Γνωστή τρανσέξουαλ πιάστηκε στα πράσα με νεαρό ανερχόμενο τραγουδιστή”! Πίστευε ότι το έδωσα εγώ το θέμα και ήρθε και μου έσπασε το αυτοκίνητο. Το θέμα το είχε δώσει ένας αστυνομικός”.

“Έζησα μια ζωή που δεν ήταν καθόλου ρόδινη. Γνώρισα πολλούς ανθρώπους, έζησα στο αναμορφωτήριο, φυλακή, ταξίδεψα, αγάπησα, πέρασα όμορφα, γνώρισα δυσκολίες. Αυτό,όμως, που έμαθα είναι να είμαι αληθινή και την αλήθεια μου αυτή σας καταθέτω…” έτσι κλείνει την αφήγησή της η τρανσέξουαλ, Εύα Κουμαριανού στην αυτοβιογραφία της, με τίτλο “Το ταξίδι της ζωής μου”.   spirospero.gr

Share

You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply

Feature