Απίθανη πρόποση από γαμπρό-άρρωστο οπαδό!

Flexslider

Mualaf

" });

Motion

» » » Απίθανη πρόποση από γαμπρό-άρρωστο οπαδό!Δείτε τη φοβερή πρόποση του γαμπρού-άρρωστου οπαδού της Γιουνάιντεντ στη δεξίωση του γάμου του, που τρέλανε το ...γαλάζιο σόι της νύφης. Μιλάμε για απίστευτη καζούρα!

Με έναν τρελό τρόπο αποφάσισε ένας γαμπρός και φανατικός φίλος της Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ, να κάνει καζούρα την ημέρα του γάμου του στο σόι της νύφης που υποστηρίζει φανατικά τη Σίτι.
Την ώρα της δεξίωσης σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να κάνει μια πρόποση για κάποιον που δεν ήταν πια μαζί τους. Όλοι πίστεψαν ότι πρόκειται για τον πατέρα του που είχε χαθεί πρόσφατα και σηκώθηκαν όρθιοι.
Τα λόγια του γαμπρού ήταν τα εξής: "Ήταν πολύ δύσκολοι για μένα οι τελευταίοι μήνες, έχασα μία από τις αληθινές σταθερές της ζωής μου,  είναι πολύ δύσκολα, ένας ισχυρός άνθρωπος που είχε μεγάλη επιρροή σε μένα και ξαφνικά δεν είναι πια μαζί μας... Παρακαλώ όλοι σηκωθείτε και υψώστε τα ποτήρια σας για τον ...Σερ Άλεξ Φέργκιουσον"!
Στη συνέχεια, πάντως, εξήγησε ότι αν ήταν εκεί ο πατέρας του, επίσης οπαδός της Γιουνάιντεντ, θα συμφωνούσε απόλυτα με τη συγκεκριμένη πρόποση.

Share

You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply

Feature