Ανακοινώθηκαν οι ανανεωμένοι iMac από την Apple, με επεξεργαστές Intel Haswell

Flexslider

Mualaf

" });

Motion

» » » Ανακοινώθηκαν οι ανανεωμένοι iMac από την Apple, με επεξεργαστές Intel Haswell


H Apple ανακοίνωσε την επόμενη γενιάτων δημοφιλών επιτραπέζιων υπολογιστών της, iMac, οι οποίοι ενσωματώνουν τη νέα γενιά επεξεργαστών Haswell από την Intel και αναβαθμισμένα υποσυστήματα.
  
Το entry level μοντέλο με οθόνη 21,5 ιντσών παρουσιάζεται αναβαθμισμένοστον τομέα των γραφικών με την IrisPro, ενώ "φοράει" έναν Ιntel Core i5 στα2,7 GHz.

Το high-end μοντέλο της σειράς με οθόνη 21,5 ιντσών καθώς και τα δύο μοντέλα με οθόνη 27 ιντσών διαθέτουν τετραπύρηνους Intel Core i5 έως και 3,4 GHz και κάρτες γραφικών της σειράς Nvidia GeForce 700 με διπλάσια video memory και έως και 40% υψηλότερες επιδόσεις από την προηγούμενη γενιά.

Τόσο ο επεξεργαστής όσο και η κάρτα γραφικών μπορούν να αναβαθμιστούνπεραιτέρω, φτάνοντας στο επίπεδο ενός Intel i7 στα 3,5 GHz και μιας Nvidia GeForce GTX 780M με έως και 4 GB μνήμη.

Oι νέοι iMac υποστηρίζουν το πρότυπο 802.11ac Wi-Fi για ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα στον τομέα της συνδεσιμότητας (τρεις φορές περισσότερο από πριν λέει η Apple), ενώ διαθέτουν δύο Thunderbolt και τέσσερις USB 3.0 θύρες.

Τα standard μοντέλα έρχονται με 8GB μνήμη RAM και 1TB σκληρό δίσκο, ωστόσο τα παραπάνω μπορούν να αναβαθμιστούν από τους καταναλωτές έως τα 32GB μνήμης και3TB αποθηκευτικού χώρου.

Στον τομέα του Fusion Drive, του υβριδικού συστήματος που χρησιμοποιεί η Apple και συνδυάζει ένα SSD με έναν συμβατικό σκληρό δίσκο, το drive υποστηρίζει  PCIe solid-state storage, κάτι που το καθιστά 50% ταχύτερο σύμφωνα με την Apple. Για όσους επιλέξουν αποκλειστικά τη λύση SSD για τον iMac τους, θα μπορούν να τον αναβαθμίσουν έως και το 1TB.

Οι νέοι iMac είναι ήδη διαθέσιμοι στην Αμερική στις ίδιες τιμές με την προηγούμενη γενιά:1.299 δολάρια το βασικό μοντέλο των 21,5 ιντσών, 1.499 το πλουσιότερο και 1.799 το μοντέλο των 27 ιντσών.

Share

You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply

Feature