Τα 5 μεγάλα λάθη που κάνετε για το δέρμα σας

Flexslider

Mualaf

" });

Motion

» » Τα 5 μεγάλα λάθη που κάνετε για το δέρμα σας

Πόσες φορές ξεχάσατε να πλύνετε το πρόσωπό σας ή πέσατε για ύπνο χωρίς να βγάλετε το make-up; Δυστυχώς πολλές και μάλιστα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικές γιατί με τέτοια λάθη προκαλείτε πρόωρη γήρανση του δέρματός σας ενώ σιγά- σιγά θα κάνουν την εμφάνισή τους καφέ κηλίδες,, ρυτίδες και πολλά άλλα.
  
Συγκεντρώσαμε τα 5 λάθη- δικαιολογίες που κάνουμε και ταλαιπωρούμε το δέρμα μας, μπας και βάλουμε μυαλό!

«Συγνώμη, είμαι πάρα πολύ κουρασμένη για να πλύνεω το πρόσωπό μου πριν κοιμηθώ»: Τα 2 λεπτά που χρειάζεται για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας πριν τον ύπνο βοηθά στο να διασφαλιστεί ένα φρέσκο πρόσωπο.  Το να κοιμάστε με τη σκόνη, το πετρέλαιο ή το μακιγιάζ μπορεί να προκαλέσουν ακμή.

«Το αντηλιακό είναι μόνο για το καλοκαίρι»
: Η έκθεση στην ακτινοβολία είναι  ο βασικός ένοχος για τη γήρανση  και πρέπει να καταλάβετε ότι μας… απειλεί όλο το χρόνο. Για να προφυλαχθείτε από την ακτινοβολία χρησιμοποιήστε ένα αντηλιακό ή μια ενυδατική κρέμα με SPF 30 που είναι για  κάθε μέρα .

«Συγνώμη αλλά τα προϊόντα είναι πολύ ακριβά»: Να άλλη μια δικαιολογία. Οι μελέτες δείχνουν ότι τα προϊόντα που κυκλοφορούν και εκτός φαρμακείου είναι το ίδιο αποτελεσματικά.   Ψάξτε για δραστικά συστατικά  και όχι φανταχτερά ετικέτες .

« Έχω δοκιμάσει τα πάντα και τίποτα δεν είναι αποτελεσματικό»: Μπορεί να πάρει τουλάχιστον 8 εβδομάδες για να δείτε τα αποτελέσματα των περισσότερων συστατικών. Με λίγα λόγια δώστε λίγο χρόνο στα προϊόντα που επιλέξατε.

«Το δέρμα μου είναι πολύ ευαίσθητο για την απολέπιση»: Μην βαριέστε! Πώς θα απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα; Η απολέπιση βοηθά στο να  απαλύνει τις ρυτίδες και φωτίζει το δέρμα  αλλά αν το κάνετε επιθετικά τότε μόνο θα αποκτήσετε ερυθρότητα και ερεθισμό .Για ασφάλεια , επιλέξτε μια χημική απολέπιση , όπως το γλυκολικό οξύ , ή απαλές χάντρες καθαρισμού . Κάντε  απολέπιση μόνο μία φορά ή δύο φορές την εβδομάδα. 

Share

You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply

Feature