Στις 6 Δεκεμβρίου έρχεται το Gran Turismo 6, πλήρως εξελληνισμένο

Flexslider

Mualaf

" });

Motion

» » » Στις 6 Δεκεμβρίου έρχεται το Gran Turismo 6, πλήρως εξελληνισμένο
Η Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε σήμερα ότι το Gran Turismo 6 (GT6) πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου αποκλειστικά για το PlayStation 3, πλήρως εξελληνισμένο.
Η νεότερη έκδοση της δημοφιλέστατης σειράς, η οποία έχει συνολικές πωλήσεις άνω των 70 εκατομμυρίων αντιτύπων, θα ενσωματώνει αρκετές καινοτομίες και πολυάριθμες προσθήκες, αλλά και μια νέα μηχανή physics, προκειμένου να γίνει ο απόλυτος Προσομοιωτής Πραγματικής Οδήγησης όλων των εποχών.

Συνολικά το GT6 θα προσφέρει τη δυνατότητα να οδηγήσετε 1.200 διαφορετικά οχήματασε 33 διαφορετικές πίστες με 71 διαφορετικές διαμορφώσεις, με αρκετά από αυτά να εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Gran Turismo 6.

Μάλιστα σε τακτά διαστήματα θα προστίθενται νέα αυτοκίνητα και διαδρομές, ενώ θα πολλαπλασιάζονται και τα διαθέσιμα εξαρτήματα και αξεσουάρ, προκειμένου ο παίκτης να προσαρμόζει την εμπειρία οδήγησης ακριβώς στα μέτρα του.

Παράλληλα, στην αγορά θα κυκλοφορήσει μια επετειακή, συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού (GT6: ANNIVERSARY EDITION), η οποία είναι ήδη διαθέσιμη γιαπροπαραγγελία.

Στην ειδική αυτή έκδοση θα περιλαμβάνονται 20 βελτιωμένα αυτοκίνητα, 1 εκατομμύριοcredits για εξαργύρωση, ειδικές επιλογές προσαρμογής, ένα μοναδικό κράνος και μιαστολή οδήγησης σε ψηφιακή μορφή, αλλά και ένα ξεχωριστό avatar για το PlayStation Network – και όλα αυτά σε μια συλλεκτική συσκευασία "SteelBook".

15 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού της σειράς, το Gran Turismo 6 επανέρχεται με την υπογραφή του Kazunori Yamauchi αποκλειστικά για το το PS3.

Share

You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply

Feature