Άννα Βίσση: "Είμαι ερωτευμένη! Είναι πολύ ωραίος γκόμενος!"

Flexslider

Mualaf

" });

Motion

» » Άννα Βίσση: "Είμαι ερωτευμένη! Είναι πολύ ωραίος γκόμενος!"

Η Άννα Βίσση δηλώνει ερωτευμένη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! με τον εγγονό της.
Η γνωστή τραγουδίστρια, είπε:

«Αυτή τη φορά δεν θα απαντήσω αν είμαι μόνη μου. Είμαι ερωτευμένη με τον Νίκο jr.! Είναι πολύ ωραίος γκόμενος!».
Για τον τοκετό της κόρης της Σοφίας, ανέφερε:
«Κατά την διάρκεια του τοκετού ήμουν πολύ ψύχραιμη, αλλά και πολύ συγκινημένη. Είχα ανησυχία αλλά χωρίς πανικούς».
Για μετά τη γέννα της Σοφίας, πρόσθεσε:
«Όλοι φωνάζαμε! Από το βίντεο καταλάβαμε μετά τι λέγαμε. Εκείνη την ώρα μιλάς στο παιδί και, ουσιαστικά, του συστήνεσαι. Έπρεπε να δεις την Σοφία πώς κοιτούσε το μωρό!
Η γιατρός την φρόντιζε και εκείνη δεν την ένοιαζε, έβλεπε μόνο το μωρό της. Ο Θανάσης ήταν επίσης πολύ συγκινημένος και συγκινητικός ταυτόχρονα.
Την φρόντιζε, την χάιδευε, ήταν πολύ ευτυχισμένος...».
Ενώ συμπλήρωσε:
«Αυτό τον καιρό με ρωτάνε όλοι πώς αισθάνομαι που είμαι γιαγιά. Είναι ένας καινούργιος κύκλος ζωής για μένα. Αυτό που ζω, όχι μόνο δεν με γερνάει, αλλά με ανανεώνει.
Θέλω να είμαι καλά και να δω τον εγγονό μου να μεγαλώνει, να τον κάνω παρέα. Μέσα στον ανασφαλή μου κόσμο, αυτό με δυνάμωσε. Γουστάρω που είμαι γιαγιά και έχω το εγγόνι μου!».
Για την σχέση της με την κόρη της, εξηγεί:
«Ό,τι συννεφάκια είχαν υπάρξει στη σχέση μου με την Σοφία, αυτό που ζήσαμε μας έφερε πάρα πολύ κοντά. Έμεινα ενάμιση μήνα δίπλα της, μοιραστήκαμε την ίδια εμπειρία, την μητρότητα.
Τώρα ήρθε και εκείνη στη θέση μου και κατάλαβε πολλά πράγματα για την δουλειά μου, τις στιγμές που θα ήθελα να ήμουν δίπλα της αλλά δεν μπορούσα. Επί δύο μέρες έκλαιγα συνεχώς που θα την άφηνα!
Δεν είχαμε ξαναμείνει τόσο καιρό μαζί, χωρίς εγώ να δουλεύω. Αυτή τη φορά, το επίκεντρο ήταν αποκλειστικά και μόνο εκείνη, όχι η Άννα Βίσση. Και τώρα με τον Νικόλα, κάθε βράδυ στις 3 τον τάιζα εγώ, για να μπορεί εκείνη να ξεκουράζεται».Share

You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply

Feature