Τα ζώδια προειδοποιούν.......

Flexslider

Mualaf

" });

Motion

» »Unlabelled » Τα ζώδια προειδοποιούν.......


Τα ζώδια προβλέπουν το μέλλον,στέλνουν μηνύματα και προειδοποιούν, γιά να προσέχουμε και να πράττουμε αναλόγως.ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Μετά τις συζητήσεις, τις διαβουλεύσεις, τις επαφές και τις γνωριμίες, φτάνει η ώρα που
θα πρέπει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πιο γήινα στοιχεία.
Η επιστροφή στην εργασιακή καθημερινότητα, οι επαγγελματικές κόντρες και η πίεση για να λυθούν θέματα στο σπίτι σου είναι ζητήματα που δεν μπορούν να περιμένουν περαιτέρω συζητήσεις. Πλησιάζει η ώρα των αποφάσεων και αυτό μάλλον σε αγχώνει.


ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5)
Έχεις την ικανότητα να αποκρούσεις ανθρώπους που προσπαθούν να σε πιέσουν, να σε ιντριγκάρουν ώστε να δείξεις τις αδυναμίες σου, μέσα από το χρόνο που μπορείς να κερδίσεις με μεγάλη μαεστρία.
Υπάρχουν όμως και στιγμές, όπως σήμερα, που θα βγεις μπροστά και με αποφασιστικότητα θα εκφράσεις απόψεις και βλέψεις σου, θα καταφέρεις να πείσεις πως έχεις τη λύση σε θέματα που καίνε.


ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6)
Με τη Σελήνη να φεύγει από τον Τοξότη μετά το μεσημέρι, φτάνει η ώρα που ο/η Άλλος/η αποκτά
μία βάρος και αποφασιστικότητα, που είναι σε θέση να σου επιβληθεί μέσα από αναφορά στοιχείων που δεν μπορείς να αγνοήσεις.
Σε τέτοιες βέβαια περιπτώσεις μπορεί να νιώθεις πως βρήκες και το άτομο που εξάπτει τα σεξουαλικά σου αισθητήρια, αλλά πόσο φρόνιμο είναι να φαντασιώνεσαι την ώρα που απαιτείται ψυχραιμία και αποφασιστικότητα;


ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)
Με τη Σελήνη να περνά απέναντι σου μετά το μεσημέρι, ίσως να πιεστείς στον επαγγελματικό
τομέα αφού πέφτουν στους ώμους σου περισσότερες ευθύνες από όσες υπολόγιζες.
 Ίσως πάλι να βαραίνει η ατμόσφαιρα στον προσωπικό τομέα, να έχεις μπροστά σου ένα άτομο που καταφέρνει να σου επιβληθεί χωρίς να είσαι σε θέση να αντιπαραθέσεις τις δικές σου απόψεις και αιτιάσεις…


ΛΕΩΝ (23/7-23/8)
Με τη Σελήνη να σταματά να παίζει με τις ερωτικές σου προθέσεις μετά το μεσημέρι, θα πρέπει να ασχοληθείς με ζητήματα της δουλειάς και να εστιάσεις σε πιο απτά στοιχεία της καθημερινότητας σου.
 Ίσως να κουραστείς περισσότερο από όσο φανταζόσουν ή να πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου μπροστά σε θέματα που φαίνεται να είναι σε θέση να δοκιμάσουν τις ισορροπίες στον επαγγελματικό τομέα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9)
Με τη Σελήνη να είναι με το μέρος σου μετά το μεσημέρι, μήπως να αφήσεις στην άκρη τις σκέψεις και τις άκαρπες κουβέντες και να κοιτάξεις την ουσία;
Και αν η ουσία κρύβεται στην προσωπική σου ζωή, τότε ασχολήσου με τη σχέση σου με σοβαρότητα και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Αν πάλι σε αφορά η καριέρα σου, τότε δείξε το πραγματικό σου πρόσωπο, αυτό που σημαίνει πως μπορείς να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε και αν σου ζητηθεί.


ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)
Με τη Σελήνη να αρχίζει να γίνεται πιο απαιτητική και επίμονη μετά το μεσημέρι, ξεκινά ένα δύσκολο διήμερο για τις σχέσεις σου στις οποίες πρέπει να ανοίξεις τα χαρτιά σου όταν συνεχίζεις να φοβάσαι.
Δε θα άντεχες να παραμείνεις μέσα στο σπίτι ή το επαγγελματικό σου περιβάλλον, αφού γνωρίζεις πως με αυτό τον τρόπο μπορεί να χάσεις τον έλεγχο, αλλά τι μπορείς να κάνεις όταν υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί;


ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11)
Με τη Σελήνη να περνά στον Αιγόκερω μετά το μεσημέρι, η ημέρα προσφέρεται για να εμβαθύνεις τις σκέψεις σου, να εστιάσεις στον τρόπο που λειτουργείς το μυαλό σου και να κάνεις συζητήσεις με ουσία και κύρος.
Το ένστικτο σου είναι πανίσχυρο και μπορεί να σε βοηθήσει να ξετρυπώσεις αρκετά μυστικά που δε φαίνονται ικανά να συνεχίσουν να κρύβονται από εσένα. Διαφορετικά, μήπως να ξεκινήσεις μία σημαντική συζήτηση με άτομα του συγγενικού κύκλου;


ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)
Με τη Σελήνη να φεύγει από το ζώδιο σου μετά το μεσημέρι, είναι μάλλον ώρα να επιστρέψεις στην επαγγελματική πραγματικότητα, να εστιάσεις σε οικονομικά θέματα και να σταματήσεις να φιλοσοφείς έτσι απλά.
Η ενασχόληση σου με θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου δεν είναι κάτι απλό, οπότε δώσε βάση σε υπολογισμούς που κάνεις και σε συζητήσεις στον εργασιακό σου χώρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)
Με τη Σελήνη να περνά στο ζώδιο σου μετά το μεσημέρι, θα πρέπει να αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι στο μέσο σκέψεων και συζητήσεων που πιθανότατα να κορυφωθούν σε περίπου μία εβδομάδα.
Απλά να θυμάσαι πως δε χρειάζεται να δείχνεις έντονο σκεπτικισμό, αλλά αφέσου και σε πράξεις που μπορεί να σε τρομάζουν, αλλά δείχνουν και μία έντονη αποφασιστικότητα να τα καταφέρεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2)
Με τη Σελήνη να περνά στον Αιγόκερω μετά το μεσημέρι, πιθανότατα να νιώσεις πως χάνεις τη δυναμική σου, ίσως να πιστέψεις πως είναι ώρα να κλειστείς στον εαυτό σου.
Στον εργασιακό σου χώρο μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο, γι αυτό αν δε συμμετέχεις σε αυτό, πρόσεξε να διαβάσεις τα σημάδια. Επιπλέον, μην πάρεις αψήφιστα κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου.


ΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3)
Με τη Σελήνη να περνά στον Αιγόκερω μετά το μεσημέρι, είναι πιθανό να χρειαστεί να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο το επόμενο διήμερο με στόχο να δοκιμάσεις τα αισθήματα σου απέναντι σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο.
Αν συζητήσεις θέματα επαγγελματικού περιεχομένου, φρόντισε να μείνεις κοντά σε άτομα που έχουν τη δύναμη να υποστηρίξουν τις ιδέες σου και να μην κινηθείς με βάση τα αισθήματα σου και μόνο.


Share

You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply

Feature