Η Honda παρουσίασε τη νέα CRF450 Rally

Flexslider

Mualaf

" });

Motion

» » Η Honda παρουσίασε τη νέα CRF450 Rally


Πρόβα τζενεράλε για την ομάδα στο Rally Morocco όπου και προηγείται

Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της νέας CRF450 Rally, η οποία σχεδιάστηκε αποκλειστικά για αγωνιστική χρήση. Η αγωνιστική ομάδα της Honda - TEAM HRC θα χρησιμοποιήσει τη νέα CRF450 Rally στο 2014 Dakar Rally που ξεκινά τον Ιανουάριο του 2014 και θα διανύσει τις χώρες Αργεντινή, Βολιβία και Χιλή.

Η αγωνιστική ομάδα της Honda - TEAM HRC επέστρεψε στον πιο σκληρό αγώνα του κόσμου το Dakar Rally, τον Ιανουάριο 2013 για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια απουσίας, συμμετέχοντας με τη CRF450 Rally, η οποία είχε βασιστεί στην CRF450X.

Η συμμετοχή της ομάδας το 2013 ήταν πολύτιμη καθώς συγκέντρωσε πλήθος πληροφοριών σε ζωτικής σημασίας τομείς όπως είναι η απόδοση του κινητήρα, αεροδυναμική συμπεριφορά, η αξιοπιστία και η ευκολία συντήρησης. Όλα τα στοιχεία αξιολογήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν στην ανάπτυξη και σχεδιασμό της νέας μοτοσυκλέτας.

Η νέα CRF450 RALLY, χρησιμοποιεί όπως και ο προκάτοχος της προγραμματιζόμενο ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού (PGM-FI), το οποίο έχει δεχτεί πληθώρα βελτιώσεων προκείμενου να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις συνεχώς μεταβαλλόμενες καιρικές και υψομετρικές συνθήκες του Dakar Rally.

Η νέα CRF450 Rally θα χρησιμοποιηθεί αρχικά από την TEAM HRC και θα κυκλοφορήσει στη συνέχεια μέσα στο 2014 ως μοντέλο παραγωγής για αγωνιστική χρήση.

Η αγωνιστική ομάδα της Honda - TEAM HRC θα συμμετάσχει σε μία σειρά αγώνων το 2013, ξεκινώντας από το Morocco Rally στις 13 Οκτωβρίου 2013, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Η σύνθεση της ομάδας αποτελείται από τους 5 αναβάτες και τις 5 μοτοσυκλέτες CRF450 Rally που θα χρησιμοποιήσει τον Ιανουάριο 2014 στο Dakar Rally.

Οι επιδόσεις μέχρι στιγμής στο rally του Μαρόκου δίνουν βάσιμες ελπίδες στη Honda για τη διεκδίκηση της νίκης στο Dakar και το σπάσιμο της μονοκρατορίας της ΚΤΜ στα rally.

Ο Barreda και ο Goncalves προηγούνται στη γενική κατάταξη, κρατώντας πίσω τους το δίδυμο της ΚΤΜ με τους Coma και Lopez. Με 4 μοτοσυκλέτες στις έξι πρώτες θέσεις η Honda κυριαρχεί μέχρι στιγμής στον αγώνα που ολοκληρώνεται το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

Η δοκιμή της μοτοσυκλέτας σε πραγματικές αγωνιστικές συνθήκες θα παραχωρήσει χρήσιμες πληροφορίες για περαιτέρω βελτιώσεις στην ομάδα.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης των CRF450 Rally...Share

You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply

Feature