Η πολυπαινεμένη Playmate April Summers

Flexslider

Mualaf

" });

Motion

» » » Η πολυπαινεμένη Playmate April Summers


Είστε έτοιμοι για το απόλυτο πρόσωπο -και όχι μόνο- του Playboy;

Από το 2010, όταν και στέφθηκε Playmate του θρυλικού ανδρικού περιοδικού, η April Summers πήρε σβάρνα τα Playboy της οικουμένης επιδεικνύοντας τα κάλλη της.

Κρατάτε σημειώσεις; Το μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια απαθανατίστηκε στις ιλουστρασιόν σελίδες του Playboy Αμερικής, Γαλλίας, Ιταλίας, Ουγγαρίας, Λιθουανίας, Πολωνίας, Ισπανίας, Σκοπίων, Αργεντινής, Σλοβενίας, Ταϊλάνδης, Σλοβακίας, Μεξικού και δεν συμμαζεύεται!

Γιατί τέτοια εμμονή με τη διεθνή Playmate Summers; Αν δεν είναι ακόμα σαφές, υπομονή και θα γίνει εντός ολίγου.

Την ανακάλυψη του Playboy έμελλε βέβαια να «κλέψουν» και άλλα ανδρικά έντυπα, με την ίδια να ποζάρει στα Maxim, Nuts, Zoo, FHM, GQ Style, για να αναφέρουμε μερικά μόνο.

Και απ' όλες τις συναρπαστικές φωτογραφίσεις της, υπήρξαν στιγμιότυπα που χαράχτηκαν βαθιά στη συλλογική ανδρική μνήμη...


April Summers at The Minos Imperial Hotel, Crete

Share

You may also like

1 Η πολυπαινεμένη Playmate April Summers

  1. Εεεεεε...Τι να πώωωω..... Δεν θα πω για αυτόν τον άγγελο επί της Γής, ότιιι..... τα μάτια της σε υπνοτίζουνε; ;Ότι υα στήθη της είναι μεγάλα καιζουμεράαααα...... Ότι ο κώλος της είναι σαν σχήμα καρδιάααας... Ότι τα πόδια της είναι ατελείοταααα...... Όχι δεν θα πώ τίποτα.
    Όσοι διαβάζετε το σχόλιο μου σίγουρα έχετε δει τα πάντα σε αυτήν. Απλά τέλεια,.... Αν και μελαχρινή θα μου άρεσε περισσότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Feature