Ετοιμάζεται νέο μεγαλύτερο Range Rover Evoque

Flexslider

Mualaf

" });

Motion

» » » Ετοιμάζεται νέο μεγαλύτερο Range Rover Evoque

Η Land Rover θέλει να κατασκευάσει το Range Rover Evoque XL, βασισμένο σε μια νέα πλατφόρμα, το οποίο θα είναι μεγαλύτερο, αλλά όχι πολύ ακριβότερο από το υπάρχον μοντέλο.
Η αγγλική φίρμα φαίνεται ότι ετοιμάζει ένα SUV με την κωδική ονομασία L560, το οποίο θα μοιάζει στην εμφάνιση με το Range Rover Evoque, αλλά θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, το εν λόγω crossover θα ονομάζεται πιθανότατα Range Rover Evoque XL και θα τοποθετηθεί στη γκάμα της εταιρείας ανάμεσα στο υπάρχον μοντέλο και στο Range Rover Sport.
  
Αναλυτικότερα, οι φήμες αναφέρουν ότι το Evoque XL θα χρησιμοποιεί τη νέα ελαφριά πλατφόρμα αλουμινίου των Land Rover-Jaguar -μειώνοντας έτσι το κόστος παραγωγής- ενώ προβλέπεται να λανσαριστεί το 2016. Επίσης, οι ιθύνοντες της μάρκας υπολογίζουν ότι θα κάνει πάνω από 80.000 πωλήσεις ετησίως, όταν κυκλοφορήσει.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο SUV σχεδιάζεται να είναι πιο οικονομικό –σε κόστος και χρήση- από το Range Rover Sport και το Jaguar C-X17, καθώς θα τροφοδοτείται από μια καινούργια σειρά 4κύλιδρων κινητήρων βενζίνης ή πετρελαίου της μάρκας, οι οποίοι θα διαθέτουν «μειωμένο βάρος και χαμηλές καταναλώσεις, αλλά πολύ καλές επιδόσεις», κατά τους ανθρώπους των Land Rover-Jaguar.Share

You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply

Feature