Β.Πούτιν : «Η Ρωσία δεν Χρειάζεται Μειονότητες»...!‏

Flexslider

Mualaf

" });

Motion

» » » » Β.Πούτιν : «Η Ρωσία δεν Χρειάζεται Μειονότητες»...!‏


ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ...
ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

Η ομιλία του Ρώσου Προέδρου στην Δούμα (το ρωσικό Κοινοβούλιο) για τις εντάσεις με τις μειονότητες στην Ρωσία προκάλεσε αίσθηση παγκοσμίως.
(Συγκεκριμένα είπε):
"Στην Ρωσία ζουν Ρώσοι. Οποιαδήποτε μειονότητα από οπουδήποτε, αν θέλει να ζει στην Ρωσία, να εργάζεται και να τρώει στην Ρωσία, θα πρέπει να μιλάει ρωσικά και θα πρέπει να σέβεται τους ρωσικούς νόμους.  Αν επιθυμούν το νόμο της Σαρίας, τους συμβουλεύουμε να πάνε σε εκείνα τα μέρη που είναι νόμος του κράτους τους (εννοεί τη Σαρία).
Η Ρωσία δεν χρειάζεται μειονότητες. Oι μειονότητες χρειάζονται την Ρωσία και δεν θα τους χορηγήσουμε ειδικά προνόμια ή να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τους νόμους μας έτσι ώστε να ταιριάζουν στις επιθυμίες τους ανεξάρτητα πόσο δυνατά θα φωνάζουν περί διακρίσεων.
Εμείς μαθαίνουμε καλύτερα από τις αυτοκτονίες της Αμερικής, την Αγγλίας, την Ολλανδίας και την Γαλλίας, αν πρόκειται να επιζήσουμε ως ένα έθνος.
Τα Ρωσικά έθιμα και παραδόσεις δεν είναι συμβατά με την έλλειψη της κουλτούρας ή του πρωτόγονου τρόπου ζωής των περισσοτέρων μειονοτήτων.
Όταν αυτό το αξιότιμο Νομοθετικό Σώμα σκεφτεί να δημιουργήσει νέους νόμους (να νομοθετήσει), θα πρέπει να έχει υπόψη του το εθνικό συμφέρον πρώτα παρατηρώντας (σημειώνοντας) ότι οι μειονότητες δεν είναι Ρώσοι.

Οι πολιτικοί στη Δούμα (Κοινοβούλιο) επευφήμησαν όρθιοι τον Πούτιν για πέντελεπτά.
Επίσης η Ιαπωνία δεν δέχεται Ισλαμιστές.

Share

You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply

Feature