Η COSMOTE διαθέτει το νέο προσιτό 4G smartphone της Nokia Lumia 625

Flexslider

Mualaf

" });

Motion

» » Η COSMOTE διαθέτει το νέο προσιτό 4G smartphone της Nokia Lumia 625


Το νέο 4G smartphone Nokia Lumia625, με Windows Phone 8, διαθέτει ηCOSMOTE, για να μπορούν οι πελάτες της να απολαμβάνουν απίστευτα γρήγορο mobile Internet, με μια κορυφαία 4G συσκευή σε προσιτή τιμή.


Το Nokia Lumia 625 διαθέτει ισχυρόδιπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα1,2 GHz και μεγάλη οθόνη αφής 4,7"που προσφέρει μοναδική άνεση για την παρακολούθηση βίντεο, την περιήγηση στο Internet και τη χρήση εφαρμογών. Την οθόνη μπορεί κανείς να την χειριστεί ακόμα και με γάντια.

Παράλληλα, η Nokia Smart Camera επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργήσει κινούμενες φωτογραφίες, να αφαιρέσει αντικείμενα, να θολώσει το φόντο και γενικά να επεξεργαστεί ευκολότερα τις φωτογραφίες του.

Οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να αποκτήσουν το Nokia Lumia 625 στην τιμή των€269,90 ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ σε όλα τα καταστήματα OTE, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων τους.

H COSMOTE σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, συνεχίζει να εμπλουτίζει τη μεγάλη γκάμα των πρωτοποριακών 4G smartphones που προσφέρει, για να μπορούν οι πελάτες της να ζήσουν την εμπειρία 4G που πρώτη η COSMOTE έφερε στην Ελλάδα.

Ήδη σε λιγότερο από ένα χρόνο από την εμπορική διάθεση του δικτύου, το 4G είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 100 περιοχές σε όλη τη χώρα, με περισσότερο από το 50% του πληθυσμού της χώρας να έχει δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες τέταρτης γενιάς.


Share

You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply

Feature