Πως οι ηλίθιοι οπαδοί ασκούν αρνητική πολιτική. Οι Έλληνες φώναζαν για τους Σέρβους: «Το Κοσσυφοπέδιο είναι Αλβανία!»

Flexslider

Mualaf

" });

Motion

» » » » Πως οι ηλίθιοι οπαδοί ασκούν αρνητική πολιτική. Οι Έλληνες φώναζαν για τους Σέρβους: «Το Κοσσυφοπέδιο είναι Αλβανία!»


Διότι αν είσαι Έλληνας δεν μπορείς να είσαι με το μέρος των συνεργατών των ναζί (Κροάτες, Βόσνιοι, Αλβανοί), οι οποίοι δεν είναι ομόδοξοι και είναι σύμμαχοι των νεοοθωμανιστών του Ερντογαν. Αυτή την στιγμή στα Βαλκάνια, σύμμαχοι ενάντια στον νεοθωμανισμό μπορούν να γίνουν μόνο οι Σέρβοι και οι Βούλγαροι. Το κόσοβο για την Σερβία είναι ότι και η Κύπρος για την Ελλάδα. Η Ουστάσι που φώναζαν οι οπαδοί είναι σαν να φωνάζουν οι Σέρβοι, ζήτω ο Κεμάλ. Αν θέλουμε υποστήριξη από λαούς αδελφικούς πρέπει φυσικά και εμείς να στηρίζουμε τις θέσεις αυτών και όχι των γενοκτόνων. Αν ασχολιόντουσαν με την Ελλάδα όπως με τις ομάδες οι ΗΛΙΘΙΟΙ, τότε δεν θα φτάναμε σε αυτό το σήμειο.
«Ένα εκπληκτικό γεγονός συνέβη στην Ελλάδα, στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ της Crvena Zvezdas και της ομάδας του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ. 

»Παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες δεν αναγνωρίζονται ως φίλοι των Αλβανών, φώναζαν, ίσως, για να προκαλέσουν την οργή των Σέρβων: «Το Κόσοβο είναι Αλβανία!, κατά τη διάρκεια του αγώνα», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα. 


Αυτό συνέβη και πριν τον αγώνα, όταν οι φιλοξενούμενοι ήταν στον πάγκο, αρχικά είχαν ένα πλακάτ που έγραφε: «Ουστάσι, Αθήνα, G13» [σημ. Βαλκανικού Περισκόπιου: Ουστάσι= κροατική οργάνωση που σκότωνε Σέρβους για μια ‘καθαρή΄Κροατία]. 

Επίσης- συνεχίζει το αλβανικό δημοσίευμα- τους φώναζαν ‘τσιγγάνους’ και ‘καταραμένους’. Το αποκορύφωμα όμως ήταν όταν φώναζαν τις λέξεις: «Κόσοβο είναι Αλβανία». 

Οι φίλοι του ελληνικού συλλόγου διάκειται εχθρικά προς το σύλλογο του Βελιγραδίου, ενώ η σερβική ομάδα είναι «αδελφική» με τον τοπικό ανταγωνιστή τους, τον Ολυμπιακό. 

Ενώ ο Παναθηναϊκός είναι ‘αδελφική’ ομάδα με την ομάδα Dinamo του Zagreb. 
Τελικά, ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον αγώνα με σκόρ 69-63. 

Μπράβο στον Παναθηναϊκό που κέρδισε αλλά οι οπαδοί…. Ας μην εκφραστώ καλύτερα, το αφήνω σε εσάς.

Share

You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply

Feature